Maia Sandu pleacă în Japonia și SUA: Va participa la Conferința Internațională Anticorupție
Full Article 50 second read

Maia Sandu pleacă în Japonia și SUA: Va participa la Conferința Internațională Anticorupție

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, merge într-o vizită de lucru la Tokyo și Washington. Șefa statului va fi plecată șapte zile. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Președinției. 

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în perioada 1-3 decembrie o vizită la Tokyo. Șefa statului se va întâlni cu oficiali de nivel înalt din Guvernul Japoniei și cu reprezentanți ai Parlamentului nipon. La fel, președinta va participa la conferința Adunării Internaționale a Femeilor (WAW).

În zilele de 5-7 decembrie, lidera de la Chișinău se va afla la Washington, unde va participa la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație. De asemenea, Maia Sandu va avea întrevederi bilaterale și se va întâlni cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: