Maia Sandu: „Vom porni în curând – alături de echipa mea, de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țara”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu: „Vom porni în curând – alături de echipa mea, de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țara”

Președinta țării Maia Sandu a avut o întrevedere cu absolvenții care au obținut media 9,6-10 la Bacalaureat. Șefa statului a menționat că, alături de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern, va porni „o curățenie generală în toată țara”. Aceasta a mai menționat că mizează pe „contribuția creatoare a generației tinere”.

Președinta țării s-a întâlnit cu cei 105 absolvenți care au susținut Bacalaureatul 2021 cu o medie de la 9,6 până la 10 și le-a înmânat, în semn de apreciere, Diplome de onoare.

„Republica Moldova nu este acum un loc foarte atractiv pentru tineri. Dar eu îmi doresc ca oamenii noștri, tinerii noștri să poată să rămână în Republica Moldova, iar cei plecați – să revină acasă. Pentru aceasta vom porni în curând – alături de echipa mea, de noua majoritate parlamentară și de viitorul Guvern – o curățenie generală în toată țara. Vom avea mult de lucru – în toate instituțiile și domeniile, în toate localitățile”, a menționat șefa statului.

Amintim că, în cadrul scrutinului din 11 iulie, Partidul Acțiune și Solidaritate, fondat de Maia Sandu, a obținut cel mai mare scor dintre toți concurenții electorali. PAS ar putea avea 63 de mandate în legislativ. Rezultatele alegerilor parlamentare urmează să fie validat de Curtea Constituțională.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: