Maia Sandu: „Voturile pentru demisia guvernului pot fi găsite doar la Partidul Democrat”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu: „Voturile pentru demisia guvernului pot fi găsite doar la Partidul Democrat”

„Voturile pentru demisia guvernului pot fi găsite doar la Partidul Democrat. Nu mai sunt alte fracțiuni politice la care să găsim aceste voturi”. Despre acest lucru a declarat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în platoul emisiunii „Cutia Neagră”.

„E foarte ușor pentru noi să semnăm această moțiune. Noi ne dorim să dăm jos acest guvern păcătos. Toată lumea are motivele de ce acest guvern trebuie să fie demis. Trebuie să avem voturi nu doar pentru a depune moțiunea, trebuie să avem voturi pentru ca să demitem guvernul. Altfel, riscăm să-i permitem acestui guvern de nimic să mai facă un spectacol așa cum s-a întâmplat în cazul încercării demiterii ministrei sănătății”, a declarat Maia Sandu.

„Încercăm să găsim o soluție. Nu am găsit încă o soluție potrivită, pentru că nu am găsit voturi, în primul rând ca să demitem acest guvern și în al doilea rând ca să numim un guvern mai potrivit”, a mai spus lidera PAS.

Precizăm că Platforma Demnitate și Adevăr a definitivat textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Chicu și a început colectarea de semnături din partea deputaților.

Potrivit legislației, pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar guvernul să fie demis este nevoie de votul majorităţii deputaţilor aleşi, adică cel puțin 51 de voturi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: