Mâine vin reprezentanții APCE la Chișinău. Oficialii vor discuta cu Maia Sandu, Igor Grosu dar și cu reprezentanții Guvernului 
Full Article 50 second read

Mâine vin reprezentanții APCE la Chișinău. Oficialii vor discuta cu Maia Sandu, Igor Grosu dar și cu reprezentanții Guvernului 

Coraportorii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) se vor afla la Chișinău în perioada 6-9 iunie, într-o vizită de documentare. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Parlamentului Republicii Moldova, pe 5 iunie. 

Agenda vizitei coraportorilor APCE include întrevederi cu președintele Parlamentului Igor Grosu și cu reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare.

De asemenea, oficialii se vor întâlni cu președintele țării, cu membri ai Guvernului, cu reprezentanți ai mass-media și ai ONG-urilor active în domeniul respectării drepturilor omului și ale minorităților.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, coraportorii se vor documenta la subiectele ce țin de funcționarea instituțiilor democratice în țara noastră, reformele din domeniile justiției și luptei împotriva corupției, dar și despre impactul războiului din Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: