Marian Lupu l-a înaintat pe Alexandru Munteanu pentru funcția de membru al CC. Parlamentul urmează să examineze candidatura
Full Article 40 second read

Marian Lupu l-a înaintat pe Alexandru Munteanu pentru funcția de membru al CC. Parlamentul urmează să examineze candidatura

Candidatura lui Alexandru Munteanu va fi propusă plenului legislativului pentru numirea în funcția de membru al Curții de Conturi. Comisia de control al finanțelor publice a aprobat, pe 1 martie, demersul respectiv al președintelui Curții Marian Lupu.

De menționat că Alexandru Munteanu a fost desemnat câștigător al concursului public pentru ocuparea funcției de membru al Curții de Conturi.

În conformitate cu Legea privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova, membrii instituției se numesc de Parlament cu votul majorității deputaților aleși, pe un termen de 5 ani, la propunerea Președintelui Curții de Conturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: