Mascații de la Fulger se află în nordul țării, la exerciții. Poliția: îndemnăm societatea să fie calmă
Full Article 50 second read

Mascații de la Fulger se află în nordul țării, la exerciții. Poliția: îndemnăm societatea să fie calmă

Mascații de la Fulger au ieșit din nou în teren, la exerciții tactice, în nordul țării. Societatea este îndemnată să fie calmă. Reprezentanții Poliției au precizat că așa exerciții sunt organizate periodic pentru ca Brigada să-și sporească capacitățile de intervenție. 

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au anunțat că, la moment, angajați din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” desfășoară exerciții tactice în nordul țării.

„Conform planului de activitate al Brigăzii, mascații organizează periodic așa exerciții în diferite locații, pentru sporirea capacității de intervenție a polițiștilor. Îndemnăm societatea să fie calmă și să se informeze doar din surse sigure”, au comunicat reprezentanții Poliției.

Amintim, asemenea exerciții au avut loc și anterior în mai multe localități din țară: la Chișinău, Cahul și Comrat, inclusiv în partea de nord a țării.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: