Ministerul Afacerilor Interne va convoca o ședință cu toate organizațiile de finanțare nebancară și cu toți „colectorii”. Care este motivul
Full Article 1 minutes read

Ministerul Afacerilor Interne va convoca o ședință cu toate organizațiile de finanțare nebancară și cu toți „colectorii”. Care este motivul

Ministerul Afacerilor Interne și Comisia Națională a Pieței Financiare va convoca săptămâna viitoare o ședință cu toate organizațiile de finanțare nebancară și cu toți „colectorii”. Premierul Ion Chicu a venit cu o astfel de solicitare după ce a primit un mesaj de la o persoană, care povestește că o femeie a luat un credit de 300 de lei și acum trebuie să întoarcă 26 de mii de lei. 

„Parvin tot mai multe semnale de la cetățeni referitor la activitatea așa-numitor „colectori”. În acest context, am solicitat Ministrului Afacerilor Interne și președintelui CNPF, să convoace săptămâna viitoare toate organizațiile de finanțare nebancară și „colectorii” pentru a explica pe înțelesul tuturor că Republica Moldova este un stat, care poate să-și apere cetățenii săi de cămătari hapsâni și așa-ziși colectori”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

Totodată, premierul a declarat că miercuri, 12 februarie, guvernul a aprobat proiectul de lege care vizează activitatea organizațiilor de creditare nebancară. „Vom promova rapid în parlament acest proiect”, a mai spus Chicu.

Pentru mai multe știri abonați-vă la pagina noastră de Facebook

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: