Ministra Ala Nemerenco, despre starea de sănătate a interpretului Ion Suruceanu: Este mai bine
Full Article 2 minutes read

Ministra Ala Nemerenco, despre starea de sănătate a interpretului Ion Suruceanu: Este mai bine

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a comentat, pe 22 noiembrie, starea de sănătate a maestrului Ion Suruceanu, ajuns pe patul de spital recent, cu pneumonie. Oficiala susține că interpretul de muzică ușoară a fost transportat acum șase zile la un spital din Germania, la insistența rudelor. Ala Nemerenco spune că, la moment, starea de sănătate a maestrului ar fi una „mai bună”.

„El a fost trimis, transferat la insistența rudelor, deși avea o dinamică pozitivă, era stabil, era în conștiință. El nu a fost în comă și a fost transferat pe un canal privat în Germania. (…) Din câte cunoaștem acum, situația lui este mai bună, ceea ce nu exclude că și la noi putea să fie mai bună, deoarece mergea spre bine și sperăm că totul va fi bine și ne bucura cu cântecele lui”, a declarat ministra pentru One TV.

Amintim că interpretul, în vârstă de 74 de ani, a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare. Pe 17 noiembrie, Ion Suruceanu a fost transportat pe cale aeriană, în Germania, pentru îngrijiri medicale. Artistul a fost diagnosticat cu pneumonie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: