Ministrul Afacerilor Interne a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

Ministrul Afacerilor Interne a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministrul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, Pavel Voicu, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de oficial sâmbătă, 2 mai, pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare. Dau asigurări că acest fapt nu influențează sub nici o formă activitățile Ministerului pe care îl conduc, toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme”, a scris Voicu pe pagina sa de Facebook.

Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de…

Geplaatst door Pavel Voicu – Ministru al Afacerilor Interne op Zaterdag 2 mei 2020

Potrivit celui mai recent bilanț publicat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în Republica Moldova, din 7 martie până pe 2 mai au fost testați pozitiv cu COVID-19 3980 de oameni. Au fost înregistrate 124 de decese, inclusiv 6 din rândul angajaților din sistemul sănătății.

Pe 10 aprilie, președintele Igor Dodon a confirmat că șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, a fost testat pozitiv cu coronavirus de tip nou.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: