Ministrul Justiției: „Sper ca acei juriști ce vor gestiona procesele legate de ,,Avia Invest” să prindă ,,șoareci”
Full Article 2 minutes read

Ministrul Justiției: „Sper ca acei juriști ce vor gestiona procesele legate de ,,Avia Invest” să prindă ,,șoareci”

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a reacționat la comunicatul companiei Avia Invest, în care este vizat. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, oficialul a transmis un mesaj pentru juriștii care vor gestiona procesele legate de Avia Invest. Reacția vine după ce reprezentanții companiei au scris că administratorul care ar urma să gestioneze procedura de insolvablitate ar fi finul lui Fadei Nagacevschi.

„Mai mulți reprezentanți mass-media au inițiat o adevărată ,,vînătoare” a finilor și cumătrilor! Da, această ,,vînătoare” a început, urmare a unui comunicat al ,,Avia Invest”. Probabil, cei care au reușit să concesioneze aeroportul din Chișinău pentru ,,ei înșiși”, acum înțeleg că-l pot pierde”, a scris Nagacevschi.

Ministrul Justiției a mai scris că societatea este bulversată de modul în care aeroportul internațional a fost concesionat, dar și de modul în care se execută acel contract de concesiune.

„Acum de către autorități se depun toate eforturile pentru a readuce situația la normalitate. Sper mult ca acel jurist/juriști ce vor gestiona procesele legate de ,,Avia Invest” să prindă ,,șoareci”. Îi/le urez succes, să acționeze profesionist și să nu se lase intimidați de șmecheri! P.S. Dragă ,,Avia Invest”, litigiile se soluționează conform prevederilor legale și nu prin comunicate de presă cu tentă politică”, a conchis Nagacevschi.

Amintim că în comunicatul publicat astăzi de Avia Invest a fost vizat și deputatul PSRM, Adrian Lebedinschi. Reprezentanții companiei au scris că judecătorul desemnat să se ocupe de procedura de insolvabilitate a companiei ar fi rudă cu parlamentarul, fapt negat de Lebedinschi.

Amintim că, pe 18 mai, premierul Ion Chicu a anunțat că guvernul a inițiat procedura de insolvabilitate a companiei Avia Invest, iar conturile acesteia au fost blocate.

Șeful executivului a precizat că, potrivit contractului, dacă compania intră în incapacitate de plată, concesionarea aeroportului va fi anulată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: