„Miza este Ucraina”. Musk l-a chemat pe Putin la duel, însă a intervenit Rogozin
Full Article 2 minutes read

„Miza este Ucraina”. Musk l-a chemat pe Putin la duel, însă a intervenit Rogozin

Fondatorul companiei SpaceX, miliardarul Elon Musk l-a provocat pe președintele Rusiei Vladimir Putin la „duel”, miza fiind Ucraina. În locul lui Putin a venit cu o reacție directorul general al „Roscosmos” Dmitri Rogozin, care a publicat pe Twitter versuri din Pușkin.

„Îl provoc pe Vladimir Putin la un duel unu la unu. Miza este Ucraina”, a scris Musk pe Twitter.

O parte dintre comentatori s-au grăbit să îl susțină pe Musk, unii chiar au făcut pariuri.

„Politicienii trebuie să lupte ca niște gladiatori, iar oamenii normali – să urmărească confruntările online, gratis”, a comentat cineva. De asemenea, Musk a fost sfătuit să consume mai puțin alcool, iar alții i-au amintit că Putin deține centura neagră la judo.

În locul lui Putin, a comentat șeful „Roscosmos”, Dmitri Rogozin, care a publicat câteva versuri din opera poetului Alexandr S. Pușkin.

Tot astăzi, Musk s-a plâns că SpaceX este supusă presiunilor inflaționiste semnificative din cauza materiilor prime și de logistică. Elon Musk a spus că afacerile sale „nu sunt singure”, în contextul în care conflictul dintre Ucraina și Rusia a adus prețurile mărfurilor la cele mai ridicate niveluri din 2008.

Invazia Ucrainei de către Rusia a crescut prețurile metalelor utilizate pentru construirea mașinilor, de la aluminiu și paladiu până la nichelul de înaltă calitate folosit pentru bateriile vehiculelor electrice, iar șoferii vor fi cei care vor resimți cel mai mult acest lucru, relatează Reuters.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: