Moldoveni atacați de urs într-o stațiune din România. Autoritățile au emis RO-ALERT
Full Article 1 minutes read

Moldoveni atacați de urs într-o stațiune din România. Autoritățile au emis RO-ALERT

Doi soți din Republica Moldova au fost răniți, după ce au fost atacați de un urs. Cazul a avut loc în stațiunea Slănic Moldova din România, pe 23 iunie. Bărbatul și femeia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău a raportat că doi soți din Republica Moldova au fost atacați de un urs în zona unităţii de cazare a acestora de la stațiunea Slănic Moldova.

Bărbatul şi femeia, care se aflau în plimbare alături şi de alţi turişti, au fost atacaţi din spate de un urs, iar după câteva momente, acesta s-a îndepărtat şi a renunţat la intenţiile agresive din cauza zgomotelor făcute de turişti”, a comunicat IJJ Bacău, potrivit Hotnews.

Cei doi răniți au fost preluaţi de un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din orașul Oneşti. Bărbatul are 27 de ani, iar femeia – 24.

ISU Bacău a transmis un mesaj RO-ALERT.

Urmare a acestui caz, autoritățile au suplimentat efectivele de jandarmi pentru patrularea în zonă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: