Moscova, ținta unui „atac” cu drone? Rusia anunță că a folosit mijloace de război electronic pentru interceptarea acestora
Full Article 1 minutes read

Moscova, ținta unui „atac” cu drone? Rusia anunță că a folosit mijloace de război electronic pentru interceptarea acestora

O dronă s-a prăbușit în apropiere de Moscova, iar alte trei au fost doborâte, în dimineața zilei de marți, anunță Serviciile de urgență din Rusia, citate de agenția TASS. Conform datelor preliminare, dronele, de tip avion, se îndreptau spre Kremlin în momente diferite. Rusia anunță că a folosit mijloace de război electronic pentru interceptarea acestora.

Potrivit TASS, o dronă  s-a prăbușit pe teritoriul uneia dintre unitățile militare  de lângă Kubinka, regiunea Moscova, în dimineața zilei de astăzi. Potrivit datelor preliminare, nu au fost înregistrate victime sau pagube.

Între timp, sursa citată precizează că o dronă de tip avion a fost doborâtă în regiunea Kaluga, iar alte două la o distanță de circa 10-15 km de Moscova.

„Conform datelor preliminare, trei drone se îndreptau spre Moscova în momente diferite. Prin intermediul războiului electronic, două dintre ele au fost suprimate în Noua Moscova, una – în regiunea Kaluga”, anunță serviciile de urgență ale Rusiei, citate de TASS.

Conform sursei citate, toate serviciile specializate sunt la fața locului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: