Moțiunea simplă inițiată împotriva ministrului Justiției, va fi examinată joi. Biroul permanent a aprobat ordinea de zi
Full Article 1 minutes read

Moțiunea simplă inițiată împotriva ministrului Justiției, va fi examinată joi. Biroul permanent a aprobat ordinea de zi

Moțiunea simplă inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor împotriva ministrului Justiției va fi examinată în ședința plenară a Parlamentului din 21 octombrie. Decizia a fost luată de Biroul permanent al Legislativului, care a aprobat, în ședința astăzi, data și ordinea de zi a următoarei ședințe.

De asemenea, vor fi dezbătute mai multe proiecte de lege propuse spre aprobare în prima lectură. Printre acestea figurează proiectele de lege pentru modificarea Legii privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă, Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative, Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova, Legii cu privire la avocatură, Regulamentului Parlamentului.

De asemenea, în prima lectură va fi examinat proiectul de lege pentru ratificarea amendamentelor la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții și la Scrisoarea de însoțire asupra Contractului de finanțare în vederea implementării Proiectului ”Livada Moldovei”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: