MSMPS a reactualizat lista statelor pentru care se impune autoizolarea la intrarea în țară (DOC)
Full Article 2 minutes read

MSMPS a reactualizat lista statelor pentru care se impune autoizolarea la intrarea în țară (DOC)

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova. Aceasta va intra în vigoare din 18 ianuarie 2020.

Lista este elaborată în conformitate cu pct. 5.1 din Hotărârea nr. 26 din 21 august 2020 a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare…

Publicată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova pe Vineri, 15 ianuarie 2021

 

Aceasta se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare. Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egal cu 425 de cazuri la 100.000 populație.

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova, până la 17 ianuarie o puteți vizualiza aici: http://bit.ly/3idTqnc

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: