„Mulți din ei deja de mult timp nu se mai regăsesc în rândurile PDM”. Președintele Organizației de Tineret al PDM, despre plecarea unor membri din Orhei
Full Article 2 minutes read

„Mulți din ei deja de mult timp nu se mai regăsesc în rândurile PDM”. Președintele Organizației de Tineret al PDM, despre plecarea unor membri din Orhei

Președintele Organizației de Tineret al Partidului Democrat, Vadim Jora, a venit cu o reacție după ce membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei au anunțat că își suspendă activitatea și rămân neafiliați în toate organele elective locale din raion.

„În ultima perioadă asistăm la o serie de asalturi concertate care urmăresc destabilizarea situației în interiorul Partidului Democrat. Câțiva regizori și mai mulți actori încearcă să-și impună scenariul mizer într-un spectacol care se joacă cu cortina trasă, unde în fața publicului se perindă câte un actor și vine periodic cu câte o replică monocromă”, a scris Vadim Jora pe pagina sa de Facebook.

„Azi pe scenă au apărut actorii din Orhei. Am examinat cu atenție lista celor care aparent pleacă și observ că mulți din ei deja de mult timp nu se mai regăsesc în rândurile PDM. Alții din listă în general se află mai mult peste hotare decât în țară ”, a mai scris acesta.

Precizăm că Partidul Democrat nu a venit cu o reacție oficială după ce membrii Organizației Teritoriale a PDM din Orhei și-au anunțat plecarea. Totuși, postarea lui Vadim Jora a fost distribuită pe Facebook atât de Pavel Filip, cât și de Partidul Democrat.

În ultima perioadă asistăm la o serie de asalturi concertate care urmăresc destabilizarea situației în interiorul…

Posted by Vadim Jora on Monday, 24 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: