NewsMaker, în TOP-5 cele mai accesate site-uri de știri din Moldova
Full Article 2 minutes read

NewsMaker, în TOP-5 cele mai accesate site-uri de știri din Moldova

NewsMaker a intrat în TOP-5 cele mai accesate site-uri de știri din Moldova, potrivit datelor Companiei europene de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările Europei Centrale și de Est. Datele analitice sunt din luna septembrie 2020, despre internauții înregistrați în Moldova. Astfel, conform datelor Google Analitics, NewsMaker a fost vizitat de 519 mii de internauți, care au accesat paginile portalului de 1,5 milioane de ori.

În luna septembrie 2020, peste 277,5 mii de internauți înregistrați în Moldova au vizitat site-ul NewsMaker.md, accesând peste un milion de pagini. NewsMaker a ocupat locul al 10-lea printre toate site-urile din ratingul general al „Gemius”, care calculează numărul utilizatorilor din Moldova care dețin un dispozitiv conectat la internet.

În primele poziții ale clasamentului se regăsesc un cunoscut catalog de anunțuri din Moldova, serviciile companiei Mail.ru și rețelele sociale. În ratingul portalurilor informative, NewsMaker ocupă poziția a cincea: a fost depășit doar de două site-uri agregatoare de știri și două posturi de televiziune.

NewsMaker, în TOP-5 cele mai accesate site-uri de știri din Moldova

Statistica rating.gemius

Potrivit datelor Google Analitics, în luna septembrie 2020, numărul total al vizitatorilor portalului nostru a constituit 519 mii de internauți, care au accesat paginile NM de 1,5 milioane de ori.

Vă mulțumim pentru încredere!

Cu drag, Redacția voastră

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: