NewsMaker nu mai e același. Și asta e bine
Full Article 2 minutes read

NewsMaker nu mai e același. Și asta e bine

NewsMaker s-a născut în 2014, distinct și unic, cu propriul limbaj, stil și viziune. A stabilit un nou standard pentru mass-media din Moldova și pentru noi înșine. De atunci, lumea din jurul nostru s-a schimbat rapid și profund, iar noi am fost parte a acestor schimbări. Am fost agenți ai transformării, ai progresului, nu ai vreunui interes străin. Ne-am schimbat și noi – am crescut, am experimentat, am greșit și am evoluat. Și, în tot acest timp, am rămas fideli misiunii noastre: de a scrie despre ceea ce contează, ne inspiră și ne revoltă.

Timp de 10 ani, am auzit deseori exclamații precum „NewsMaker nu mai e cum a fost”. Și astăzi, reflectând asupra acestor cuvinte, ajung la concluzia că este un semn bun. Desigur, NewsMaker nu mai e cum era. A crescut enorm în 10 ani, s-a extins și a evoluat odată cu lumea din jur. Am fost nevoiți să ne reinventăm pentru a ține pasul cu rețelele de socializare, crizele financiare, politice, geopolitice și umane, cu războiul și cu inteligența artificială.

Am crescut ca jurnaliști, ne-am maturizat, am văzut lumea și ne-am adaptat la noile realități. Am greșit, dar am știut să ne asumăm greșelile și să învățăm din ele.

Totuși, un lucru a rămas neschimbat: ne-am păstrat cu sfințenie valorile. De a nu face rău, de a nu minți, de a nu manipula, de a fi curajoși și sinceri cu cititorul. NewsMaker a crescut de la o echipă mică și curajoasă la una de aproape 50 de oameni. Suntem în continuare curajoși. Uneori obosiți, dar cel mai des entuziaști și deschiși schimbării, lumii și oportunităților.

Și suntem aici pentru a rămâne încă mulți ani. Pentru că mai avem multe de spus.

NewsMaker nu mai e același. Și asta e un lucru bun. Schimbarea este viață, iar noi continuăm să ne schimbăm și să schimbăm lumea din jurul nostru.

La mulți ani, redacție iubită!

Stela Untila
redactor-șef NewsMaker.md

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: