Nicolae Juravschi și Ivan Gheorghiu vor lupta pentru președinția Comitetului Național Olimpic
Full Article 50 second read

Nicolae Juravschi și Ivan Gheorghiu vor lupta pentru președinția Comitetului Național Olimpic

Comisia specializată pentru recepționarea, examinarea și validarea dosarelor pentru funcția de președinte al Comitetului Național Olimpic și Sportiv a propus validarea dosarelor candidaților Nicolae Juravschi și Ivan Gheorghiu.

„Comisia specializată a adoptat decizia  de a propune Comitetului Executiv validarea dosarelor candidaților la funcția de Președinte al Comitetului Național Olimpic și Sportiv – Nicolae Juravschi și Ivan Gheorghiu.”, se menționează într-un comunicat CNOS.

Precizăm că Ivan Gheorghiu (45 de ani) este un fost multiplu campion la kickboxing, inclusiv campion european printre profesionişti. A deținut și funcția de secretar de stat la Ministerul Educații, Culturii și Cercetării. Din 2018, este preşedintele Federaţiei de lupte.

Nicolae Juravschi, actualul președinte al CNOS, are 57 de ani și este un fost canoist de performanță, dublu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 1988 și cu argint în 1996. Exercită funcția de președinte al CNOS, în câteva mandate consecutive, din 2001.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: