Nicu Popescu, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară în ultimele 6 luni. Cum se simte vicepremierul?
Full Article 50 second read

Nicu Popescu, infectat cu COVID-19 pentru a doua oară în ultimele 6 luni. Cum se simte vicepremierul?

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.  Într-o postare pe canalul său de Telegram oficialul a precizat că este vorba despre o formă ușoară a virusului.

„În acest moment sunt nevoit să rămân pentru o perioadă de timp în autoizolare la domiciliu, îndeplinind atribuțiile de serviciu de la distanță”, se arată în postare.

În acest context, ministrul a anunțat că evenimentele publice cu participarea sa vor fi amânate până la recuperare.

Amintim că ministrul Afacerilor Externe Nicu Popescu,  a mai fost infectat cu virusul Covid-19, în iulie 2022.

„Informez opinia publică că în urma testării recente am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. La moment sunt în autoizolare la domiciliu, realizând atribuțiile de serviciu de la distanță. COVID-19 nu a dispărut!”, anunța atunci Nicu Popescu, pe canalul său de Telegram.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: