Nikolaev, din nou, bombardat. Oficial local: o întreprindere – lovită cu rachete, iar o cafenea a luat foc 
Full Article 40 second read

Nikolaev, din nou, bombardat. Oficial local: o întreprindere – lovită cu rachete, iar o cafenea a luat foc 

În noaptea de 22 august, regiunea Nikolaev a fost din nou ținta unor atacuri cu rachete. Informații în acest sens au fost comunicate de șeful administrației regionale Nikolaev, Vitali Kim, pe Telegram. Oficialul spune că la moment se cunoaște despre atacul asupra unei întreprinderi. 

„Aproximativ la ora 03:00, Nikolaev a fost din nou atacat. O cafenea a luat foc, la fel se cunoaște despre un atac asupra teritoriului unei întreprinderi. Preliminar, nu sunt victime”, a spus Kim.

Oficialul ucrainean a mai menționat că la moment se precizează consecințele distrugerii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: