Noi detalii despre avionul oprit la Edineț, care ar fi transportat țigări de contrabandă din Ucraina în România
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre avionul oprit la Edineț, care ar fi transportat țigări de contrabandă din Ucraina în România

Poliția de Frontieră a publicat noi detalii despre aparatul de zbor de mici dimensiuni, care a aterizat în raionul Edineț. Potrivit noilor informații, aeronava a fost observată inițial după ce a traversat hotarul Republicii Moldova spre România. Peste o oră, aceasta a revenit în țara noastră. 

„La ora 01.42 patrula Sectorului Poliției de Frontieră Cuhnești antrenată pe direcția Chetriș – Tabăra a observat un aparat de zbor de dimensiuni mici la înălțimea de aproximativ 100 m, care a traversat hotarul țării din Republica Moldova în România. Ulterior, la ora 02:57, patrula poliției de frontieră a Sectorului Valea Rusului a remis informația precum că pe direcția Drujineni – Zaboloteni a fost observat un aparat de zbor de mici dimensiuni, care a traversat hotarul din România în Republica Moldova”, se arată în noul comunicat al Poliției de Frontieră.

Amintim că, în dimineața de 14 septembrie, Poliția de Frontieră a anunțat că un avion de model An-2 a fost oprit în proximitatea localității Hlinaia Mică, raionul Edineț. Potrivit conducerii instituției, au fost reținuți patru cetățeni ai Ucrainei, bănuiți de transportarea unor țigări de contrabandă cu ajutorul aeronavei. Cercetărille continuă în comun cu reprezentanții Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei, în acest sens fiind creat un grup comun de investigații.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: