Noi detalii despre dispariția Mădălinei Cojocari. Poliția caută martori care au văzut mașina mamei într-un alt oraș
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre dispariția Mădălinei Cojocari. Poliția caută martori care au văzut mașina mamei într-un alt oraș

Poliția din Cornelius, orașul în care locuia Mădălina Cojocari (11 ani) împreună cu mama și tatăl său vitreg, a publicat noi detalii despre ancheta privind dispariția copilei. Oamenii legii au făcut un apel pentru a găsi posibili martori oculari, care au văzut-o pe Diana Cojocari, mama Mădălinei, în regiunea Madison County sau mașina acesteia.

Căutările Mădălinei continuă. Unul dintre membrii familiei s-a aflat în regiunea Madison County din Carolina de Nord. Suntem în căutarea informațiilor de la martori care au văzut acest automobil marca Toyota Prius sau pe această femeie în Madison County în perioada 22 noiembrie 2022 – 15 decembrie 2022. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a o găsi. Dacă dețineți informații care ar putea ajuta anchetatorii, vă rugăm să contactați Departamentul de Poliție din Cornelius la 704-892-7773 sau telefonați la FBI: 1-800”, se arată în mesaj.

Madison County este situat în munții din Carolina de Nord, în apropierea frontierei cu statul Tennessee, la aproape trei ore distanță de orașul Cornelius.

Mădălina a fost văzută pentru ultima oară în public pe 21 noiembrie în autobuzul școlar. Mama sa susține că nu a mai văzut-o din data de 23 noiembrie, însă a anunțat dispariția copilei abia pe 15 decembrie și nu la poliție, ci conducerii școlii.

Aceasta mai spune că în seara respectivă s-a certat cu soțul său, iar bărbatul a plecat în orașul său natal Michigan. Ea l-ar fi anunțat că fetița lipsește peste trei zile, atunci când acesta s-a întors acasă. Anchetatorii au observat că bucătăria din locuința familiei avea o zonă blocată cu placaj. Bărbatul a răspuns că intenționa să construiască o anexă.

De asemenea, în curtea locuinței au fost găsit resturi de cenușă de la un foc de tabără. Potrivit vecinilor, focul a ars timp de mai multe zile.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: