Noi detalii despre șoferul beat, la volanul unui taxi. Mașina ar fi fost furată
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre șoferul beat, la volanul unui taxi. Mașina ar fi fost furată

Noi detalii despre șoferul în stare de ebrietate, care a ignorat regulile de circulație rutieră, apoi a încercat să fugă de poliție și s-a tamponat cu mașina de taxi pe care o conducea într-un copac. Potrivit poliției, la volan nu se afla proprietarul autoturismului, ci un cunoscut al acestuia, care ar fi furat mijlocul de transport.

Mașina aparține parcului de taxiuri „Next”. Potrivit agenției PRofile, care se ocupă de imaginea acestuia, automobilul a fost furat în intervalul orelor 00:00 – 04:00.

Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati. Potrivit acesteia, în jurul orei 12:00, la Inspectoratul de Poliție Ciocana s-a prezentat un bărbat care a anunțat oamenii legii că i-a fost furată mașina. În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că este vorba despre autoturismul implicat în accidentul care s-a produs la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail.

Polițiștii au inițiat un dosar penal pentru a stabili dacă proprietarul mașinii știa sau nu că mașina sa fusese luată de unul dintre cunoscuții săi.

***

Amintim că un bărbat de 25 de ani, care conducea o mașină de taxi, a ignorat regulile de circulație și somațiile polițiștilor de a opri și s-a tamponat cu mașina într-un copac. Oamenii legii au stabilit că acesta era în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu un traumatism la picior.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: