Noi detalii despre șoferul beat, la volanul unui taxi. Mașina ar fi fost furată
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre șoferul beat, la volanul unui taxi. Mașina ar fi fost furată

Noi detalii despre șoferul în stare de ebrietate, care a ignorat regulile de circulație rutieră, apoi a încercat să fugă de poliție și s-a tamponat cu mașina de taxi pe care o conducea într-un copac. Potrivit poliției, la volan nu se afla proprietarul autoturismului, ci un cunoscut al acestuia, care ar fi furat mijlocul de transport.

x

Mașina aparține parcului de taxiuri „Next”. Potrivit agenției PRofile, care se ocupă de imaginea acestuia, automobilul a fost furat în intervalul orelor 00:00 – 04:00.

Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati. Potrivit acesteia, în jurul orei 12:00, la Inspectoratul de Poliție Ciocana s-a prezentat un bărbat care a anunțat oamenii legii că i-a fost furată mașina. În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că este vorba despre autoturismul implicat în accidentul care s-a produs la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail.

Polițiștii au inițiat un dosar penal pentru a stabili dacă proprietarul mașinii știa sau nu că mașina sa fusese luată de unul dintre cunoscuții săi.

***

Amintim că un bărbat de 25 de ani, care conducea o mașină de taxi, a ignorat regulile de circulație și somațiile polițiștilor de a opri și s-a tamponat cu mașina într-un copac. Oamenii legii au stabilit că acesta era în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu un traumatism la picior.

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: