UPDATE Un șofer de taxi a intrat cu mașina într-un copac. Polițiștii au stabilit că era beat (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

UPDATE Un șofer de taxi a intrat cu mașina într-un copac. Polițiștii au stabilit că era beat (VIDEO)

Un bărbat de 25 de ani, care conducea o mașină de taxi, a ignorat regulile de circulație, după care somațiile polițiștilor de a opri și s-a tamponat cu mașina într-un copac. Oamenii legii au stabilit că acesta era în stare de ebrietate.

UPDATE (18.13) La volanul mașinii nu se afla proprietarul mașinii, ci un cunoscut al acestuia. Proprietarul s-a prezentat la poliție și susține că mașina i-a fost furată. Mai multe detalii AICI.

Știrea inițială

Incidentul s-a produs pe 25 februarie, în jurul orei 04:00, la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail din capitală. Un echipaj de poliție a observat că taximetristul a ignorat indicatorul rutier „acces interzis” și a somat conducătorul unei mașini de model Skoda să oprească.

Șoferul, însă, a ignorat cerințele legale ale ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a tamponat cu mașina într-un copac.

Șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu un traumatism la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: