Noi detalii despre starea moldoveanului implicat în accidentul din România
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre starea moldoveanului implicat în accidentul din România

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a oferit noi detalii despre accidentul care s-a produs în România, după ce un microbuz în care se aflau 17 persoane a intrat într-un TIR. Cetățeanul Republicii Moldova care a avut de suferit este un tînăr de 21 de ani. Potrivit medicilor, viața sa nu este în pericol.

„Autoritățile române confirmă apartenența la cetățenia Republicii Moldova a unei victime a accidentului rutier produs aseară pe autostrada Deva-Nădlac. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani a suferit leziuni ușoare și este în afara pericolului”, se arată în mesajul MAEIE.

Amintim că un microbuz în care se aflau 17 persoane s-a ciocnit violent de un camion parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria. Printre pasageri se afla și un copil de 8 ani.

IPJ Arad informează că “din informațiile primite de la Unitatea de Primire Urgențe Arad, 13 persoane sunt rănite ușor, o persoană în stare critică și două au fost rănite grav – leziuni interne și fractură la gleznă. Astfel – până în acest moment – sunt 13 persoane rănite ușor, trei persoane rănite grav și una decedată”.

Conform ISU Arad, o femeie a fost dusă la UPU Arad în stop cardiorespirator, iar alte două persoane au prezentat traumatisme grave. Restul pasagerilor din mocrobuz nu aveau răni grave, potrivit ISU Arad.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: