Noii adjuncți ai procurorului general interimar Ion Munteanu. CSP a aprobat 
Full Article 40 second read

Noii adjuncți ai procurorului general interimar Ion Munteanu. CSP a aprobat 

Aliona Nesterov și Igor Demciucin au fost numiți adjuncți ai procurorului general interimar Ion Munteanu. Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a luat decizia în ședința din 16 ianuarie. 

Procurorul general interimar Ion Munteanu, prezent la ședință, a menționat că Aliona Nesterov „întrunește toate condițiile pentru ocuparea acestei funcții”.

Cu referire la Igor Demciucin, Munteanu a declarat că „este suficient de bine pregătit pentru a exercita atribuțiile”.

Igor Demciucin a deținut funcţia de adjunct interimar al procurorului-şef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale din 22 septembrie 2022.

La rândul ei, Aliona Nesterov a deținut funcția de șefă-adjunctă a Procuraturii Anticorupție din 9 septembrie 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: