Nova Poshta Moldova a lansat un nou serviciu  „Punct de transmitere”
Full Article 2 minutes read

Nova Poshta Moldova a lansat un nou serviciu  „Punct de transmitere”

La sfârșitul lunii aprilie, Nova Poshta a lansat un nou serviciu pe piața livrărilor expres – „Punct de transmitere”. Acum, clientul poate lăsa un colet, de până la 30 kg, sau documente în sucursalele Nova Poshta, iar destinatarul le poate ridica individual din aceeași locație, oricând îi este comod.

„Punctul de transmitere” este convenabil pentru afaceri – pe lângă metodele de livrare existente, magazinele online obțin o nouă posibilitate de contact cu clientul. Prin intermediul sucursalelor noastre, puteți transmite comanda, pe care cumpărătorul o va ridica în momentul optim pentru el, chiar și în ziua efectuării comenzii.

Acest serviciu este comod și pentru persoanele fizice – puteți obține rapid și simplu orice cumpărătură făcută online sau puteți transmite orice aveți nevoie rudelor sau prietenilor. De exemplu, o persoană are nevoie să transmită cheile de la casă, dar nu are cui încredința . Noul serviciu “Punctul de transmitere” – este o soluție bună.

„Analizăm în permanență nevoile clienților noștri și implementăm serviciile care le vor ușura viața.  Serviciul „Punct de transmitere” a devenit unul dintre acestea. Costul pentru transmiterea unui colet, spre exemplu, de până la  0,5 kilograme este de 9 lei. Acesta este cu 50% mai mic în comparație cu tariful pentru serviciul de livrare între oficiile poștale în raza orașului.”, declară Mihail Popovici, CEO Nova Poshta.

Principalele avantaje ale serviciului  –  economia de timp, bani și resurse, deoarece programul de lucru al oficiilor poștale Nova Poshta este de la 9:00 la 21:00, ceea ce vă permite să planificați eficient ziua, să trimiteți și să primiți colete la o oră convenabilă.

La moment, în Moldova au fost deschise 18 sucursale. Până la sfârșitul anului, se planifică deschiderea a 30 de sucursale pe tot teritoriul țării, ceea ce le va permite tuturor cetățenilor să utilizeze serviciul „Punct de transmitere” și să primească cumpărăturile mai rapid și mai profitabil.

Lista completă a oficiilor poștale Nova Poshta poate fi găsită AICI.

Pentru tarifele serviciului „Punct de transmitere”, accesați AICI.

 

Material realizat în parteneriat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: