Nu vor fi luați prin surprindere? Primăria capitalei a început pregătirile pentru iarnă
Full Article 2 minutes read

Nu vor fi luați prin surprindere? Primăria capitalei a început pregătirile pentru iarnă

Primăria capitalei începe pregătirile pentru sezonul rece al anului. Primarul Ion Ceban a solicitat responsabililor să pregătească tehnica necesară și a precizat că, anul trecut, s-a cheltuit doar 1,5 mln de lei din bugetul de 30 mln de lei, preconizat pentru curățarea drumurilor și presărarea cu antiderapant împotriva ghețușului și poleiului.

Edilul susține că rezervele de material antiderapant sunt suficiente.

„Iarna trecută a fost generoasă la capitolul temperaturi, astfel, nu am cheltuit prea mult antiderapant și în stoc avem mai mult material. Cât ține de tehnica necesară, am solicitat responsabililor să o aducă în ordine și o pregătească în caz de necesitate. În cazul în care nu ajunge tehnică, vom vedem cum putem contracta și ce bani putem să alocăm din buget”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Ion Ceban a menționat că, în curând, în capitală, vor ajunge și cele 5 autospeciale de deszăpezire, oferite de Moscova.

„Iernile sunt diferite. Câteodată ca anul trecut, iar uneori foarte dure. Cât ține de iarna trecută, aici vreau să precizez că pentru curățarea drumurilor, presărarea cu antiderapant împotriva ghețușului și poleiului, au fost preconizate 30 de milioane de lei, dintre care s-au folosit 1,5 milioane de lei. De precizat că 4/5 din bani s-a cheltuit pentru antiderapant, iar 1/5 pentru muncitorii, care au lucrat în turele de noapte”, a subliniat edilul.

Suntem aproape în octombrie, iar iarna este tot mai aproape, din acest motiv trebuie să vedem ce avem și ce ne…

Posted by Iv Ceban on Monday, September 28, 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: