Numărul cazurilor de Covid-19 din Chișinău a crescut cu peste 26% timp de o săptămână
Full Article 50 second read

Numărul cazurilor de Covid-19 din Chișinău a crescut cu peste 26% timp de o săptămână

Virusul Covid-19 continuă să se răspândească în Chișinău, săptămâna trecută înregistrându-se o creștere cu 26,4% a numărului de infectări față de cea precedentă. Informația a fost comunicată de șeful Direcției generale asistență socială și sănătate a municipiului Chișinău, Vladimir Bolocan, în timpul ședinței operative a serviciilor primăriei capitalei din 2 septembrie. 

Potrivit lui Bolocan, în perioada 26 august – 1 septembrie, în Chișinău au fost înregistrate 808 cazuri de Covid-19, ceea ce reprezintă o creștere cu 26,4% față de săptămâna precedentă.

Vladimir Bolocan a precizat că în secția pentru Covid-19 nou deschisă de la Spitalul clinic municipal de ftiziopneumologie, care dispune de 40 de paturi pentru pacienți, 34 dintre acestea sunt ocupate. El a adăugat că situația cu privire la disponibilitatea paturilor rămâne stabilă atât în acest spital, cât și în alte instituții medicale din Chișinău în care sunt internați pacienții infectați cu Covid-19.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: