Numărul decesele din cauza coronavirusului a ajuns la 80. Câte persoane au reușit să se vindece
Full Article 2 minutes read

Numărul decesele din cauza coronavirusului a ajuns la 80. Câte persoane au reușit să se vindece

Coronavirusul din China continuă să facă ravagii. Cel mai recent bilanț arată 80 de morți și 2 744 de cazuri de îmbolnăviri, informează agenția de știri chineză Xinhua, luni, 27 ianuarie. 

Autoritățile chineze din domeniul sănătății au confirmat, luni, că coronavisul de tip nou a provocat până în prezent 2744 de îmbolnăviri la nivel oficial. 461 de pacienți sunt în stare gravă. Totodată, 5794 de cazuri sunt în proces de investigație. Până acum, în China, s-au vindecat complet 51 de pacienți.

În același timp, autoritățile chineze au anunțat că 30 453 de oameni care au intrat în contact cu persoanele infectate sunt ținute sub observație medicală.

Totodată, 17 cazuri noi au fost confirmate în Hong Kong, Macao și Taiwan. De asemenea, până în prezent, prezența virusului a fost confirmată în Thailanda (7), Japonia (3), Coreea de Sud (3), SUA (3), Vietnam (2), Singapore (4), Malaezia (3), nepal (1), Franța (3) și Australia (4).

Universitățile, școlile și grădinițele din China au amânat începerea noului semestru de studii pe o perioadă nedefinită. Măsura a fost luată pentru a reduce aglomerațiile din orașe și a preveni răspândirea maladiei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: