O adolescentă de la Ciocana, agresată de alte minore. Poliția a inițiat un dosar penal după ce filmarea a ajuns pe internet
Full Article 1 minutes read

O adolescentă de la Ciocana, agresată de alte minore. Poliția a inițiat un dosar penal după ce filmarea a ajuns pe internet

Poliția a identificat adolescentele care au agresat o minoră în sectorul Ciocana al capitalei. Pe 8 februarie, împreună cu mama sa, victima a depus o plângere la poliție. Imaginile au fost publicate anterior pe internet.

Potrivit poliției, incidentul cu implicarea adolescentei de 15 ani a avut loc pe bd. Mircea cel Bătrân din capitală, în spatele unui magazin, la data de 5 februarie.

Astăzi, minora, împreună cu mama ei, au depus o plângere la IP Ciocana. Fetele care au agresat-o au vârstele cuprinse între 13 și 15 ani.

Oamenii legii au inițiat un un proces penal.

Anterior, agresorii au publicat înregistrarea cu cele întâmplate pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum victima este obligată să stea în genunchi. Aceasta a fost lovită cu picioarele și obligată să sărute mâinile agresoarelor.

Incidentul a intrat și în vizorul autorităților din cadrul Primăriei Chișinău, care au discutat despre cele întâmplate în cadrul ședinței de luni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: