O asistentă medicală de la Institutul Oncologic a fost răpusă de COVID-19. Avea 47 de ani
Full Article 1 minutes read

O asistentă medicală de la Institutul Oncologic a fost răpusă de COVID-19. Avea 47 de ani

Asistenta medicală Minodora Camerzan, în vîrstă de 47 ani, a murit din cauza complicațiilor de sănătate provocate de noul coronavirus. Anunțul a fost publicat pe 6 octombrie de către colegii săi. 

Asistenta medicală a lucrat în domeniul sănătății timp de 28 de ani.

„Institutul Oncologic cu adîncă tristețe a aflat despre decesul colegii noastre, asistenta medicală Minodora Camerzan, în vîrstă de 47 ani. Și-a consacrat viața sistemului sănătății începînd cu anul 1992, cînd a finalizat Colegiul de Medicină din Bălți și s-a încadrat în Oficiul Medicilor de Familie din s. Crișcăuți raionul Dondușeni”, se arată în necrolog.

În cadrul Institutului Oncologic a activat din februarie 2020. Potrivit colegilor săi, aceasta suferea de mai multe maladii cronice. Ea a luptat cu noul coronavirus timp de 20 de zile.

Informația despre decesul asistentei medicale din cauza infecției cu noul coronavirus nu a fost, deocamdată, confirmată oficial de Ministerul Sănătății. Potrivit bilanțului anterior, în R. Moldova au decedat 37 de angajați din sistemul medical din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: