O companie din Coreea de Sud vine în Moldova. Alaiba anunță investiții de peste $5 milioane
Full Article 1 minutes read

O companie din Coreea de Sud vine în Moldova. Alaiba anunță investiții de peste $5 milioane

O nouă companie internațională va veni în Republica Moldova. Sundoogiup din Coreea de Sud vrea să deschidă în țara noastă o fabrică de producere a îngrășămintelor minerale bio, pentru care plănuiește să investească peste cinci milioane de dolari. Anunțul a fost făcut pe 12 iulie de către ministrul Economiei Dumitru Alaiba.

Un nou investitor vine în Republica Moldova. (…) Compania „Sundoogiup” din Coreea de Sud își dorește să deschidă în Republica Moldova o fabrică de producere a îngrășămintelor minerale bio. Investiții de peste 5 milioane de dolari. „Sundoogiup” are produse inovatoare, care susțin sănătatea solului și productivitatea culturilor, având în același timp un impact minim asupra mediului. Mai mult, ei dețin brevet pentru tehnologia de producere a îngrășămintelor cuantice, ceea ce e ceva nou pentru domeniul agricol. Ne bucurăm că aleg Republica Moldova ca următoarea țară în care să-și extindă afacerea. Lucrăm în continuare pentru a crea un mediu de afaceri stabil și prosper. Vom devenit o destinație de top pentru investitori”, a scris ministrul Alaiba pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: