O femeie ar fi născut singură într-un apartament din Chișinău. Polițiștii au găsit bebelușul în congelator
Full Article 2 minutes read

O femeie ar fi născut singură într-un apartament din Chișinău. Polițiștii au găsit bebelușul în congelator

O femeie de 20 de ani a născut într-o apartament din capitală, după care a cerut medicilor ajutor. Aceasta le-a spus că nou-născutul nu dădea semne de viață. Ajunși la domiciliul acesteia, polițiștii au găsit micuțul în congelator. Femeia susține că l-a pus acolo pentru ca ulterior să îl înmormânteze.

În seara zilei de 23 ianuarie, poliția a fost sesizată de către medici, care au comunicat că o tânără de 20 de ani s-a adresat la ei după ajutor medical, după ce ar fi născut la domiciliu.

Doctorilor le-au trezit suspiciuni faptul că femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare.

Grupa operativă s-a deplasat la locul de trai al tinerei, stabilind că, la 22 ianuarie, aceasta a născut un copil acasă. Femeia a declarat polițiștilor că la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

În rezultatul examinării medico-legale, la domiciliu, urme de moarte violentă nu au fost depistate pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de medicină legală, pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere aceasta a închiriat un apartament în capitală.

Pe caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: