Proxenetă la 70 de ani. O pensionară riscă 7 ani de închisoare (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Proxenetă la 70 de ani. O pensionară riscă 7 ani de închisoare (VIDEO)

O femeie de 70 de ani este cercetată penal pentru proxenetism, informează Inspectoratul General al Poliției. Femeia deține cinci apartamente în proprietate și patru apartamente în comodat, în care facilita practicarea prostituției de către persoane ce proveneau din familii social vulnerabile.

Potrivit sursei citate, unele dintre victime se cazau în apartament chiar și cu propriii copii, iar când venea beneficiarul serviciilor sexuale se izolau în una dintre odăi, unde erau prestate serviciile. Plata pentru serviciile sexuale varia între 500 și 1000 de lei, iar chiria zilnică a apartamentului era de 400 de lei pe zi sau 60 de lei pe oră.

La 2 aprilie 2021, polițiștii au efectuat nouă percheziții în apartamentele suspectei, în rezultatul cărora au fost depistați peste 500 000 de lei, care se presupun a fi acumulați în urma activității infracționale, agendele unde era reflectată evidența banilor primiți de la clienți și diverse accesorii folosite pentru prestarea serviciilor sexuale.

Dacă va fi găsită vinovată, această riscă de la 4 la 7 ani de închisoare.

Oamenii legii, în continuare, întreprind acțiuni pentru identificarea tuturor victimelor, dar și a altor persoane implicate în comiterea infracțiunii, dar și examinează posibilitatea aplicării sechestrului asupra apartamentelor și mijloacelor bănești depistate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: