O femeie de 84 de ani din Chișinău, mințită de escroci. A dat 100 mii lei pentru „o rudă implicată în accident”
Full Article 2 minutes read

O femeie de 84 de ani din Chișinău, mințită de escroci. A dat 100 mii lei pentru „o rudă implicată în accident”

O femeie, în vârstă de 84 de ani, din Chișinău a fost anunțată la telefon că o rudă de a ei a fost implicată într-un accident rutier. Totodată, femeii i s-a cerut 109 mii de lei. Ulterior, la domiciliul acesteia s-a apropiat un tânăr și a luat banii. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 aprilie. Poliția atenționează că este vorba de o escrocherie și anunță că a reținut doi suspecți – tineri din regiunea transnistreană. Asupra lor au fost depistați și banii, care au fost deja restituiți victimei.

Poliția a raportat pe 26 aprilie despre un caz de escrocherie care a avut loc în sectorul Botanica al capitalei. Situația a fost înregistrată de oamenii legii în seara zilei din ajun, în jurul orei 21:00.

„Oamenii legii au fost sesizați de fiica unei bătrâne de 84 de ani, domiciliată pe strada Grenoble. Aceasta a comunicat că mama sa a fost apelată de o persoană necunoscută și, sub pretextul că o rudă apropiată este implicată într-un accident rutier, ar fi cerut o sumă mare de bani. Ulterior, la domiciliul victimei s-a apropiat un tânăr și a ridicat circa 109 mii de lei”, au comunicat polițiștii.

Ulterior, oamenii legii au identificat doi tineri, suspecți pe caz, de 21 și 22 de ani din regiunea transnistreană.

„Asupra lor au fost depistați și banii, care au fost deja restituiți victimei. Poliția continuă acțiunile de investigație și de urmărire penală pentru identificarea și a altor persoane implicate în activitatea infracțională”, au declarat oamenii legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: