O femeie și fiicele ei minore, lovite în timp ce mergeau pe trotuar la Măgdăcești. Șoferița era fără permis de conducere
Full Article 1 minutes read

O femeie și fiicele ei minore, lovite în timp ce mergeau pe trotuar la Măgdăcești. Șoferița era fără permis de conducere

O femeie și fiicele ei minore au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost accidentate în raionul Criuleni. Victimele au fost tamponate de o femeie de 30 de ani care conducea automobilul în lipsa permisului de conducere.

Ofițerul de presă al IP Criuleni Elena Băetrău a menționat că accidentul a avut loc pe 30 iunie, în jurul orei 20:30, în satul Măgdăcești, raionul Criuleni.

Reprezentanta Poliției a declarat că în urma accidentului, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre o femeie de 46 de ani, împreună cu fiicele ei minore de 10 și 7 ani.

Cele trei se deplasau pe un trotuar din satul Măgdăcești, în timp ce au fost tamponate de un automobil de marca Toyota la volanul căreia se afla o tânără de 30 de ani. Potrivit Elenei Băetrău, femeia „conducea automobilul în lipsa permisului de conducere pe numele acesteia”.

Conducătoarea fiind fiind supusă testării alcoolscopice s-a stabilit că nu consumase alcool.

La moment, angajații IP Criuleni continuă documentarea cazului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: