O femeie și fiicele ei minore, lovite în timp ce mergeau pe trotuar la Măgdăcești. Șoferița era fără permis de conducere
Full Article 1 minutes read

O femeie și fiicele ei minore, lovite în timp ce mergeau pe trotuar la Măgdăcești. Șoferița era fără permis de conducere

O femeie și fiicele ei minore au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost accidentate în raionul Criuleni. Victimele au fost tamponate de o femeie de 30 de ani care conducea automobilul în lipsa permisului de conducere.

Ofițerul de presă al IP Criuleni Elena Băetrău a menționat că accidentul a avut loc pe 30 iunie, în jurul orei 20:30, în satul Măgdăcești, raionul Criuleni.

Reprezentanta Poliției a declarat că în urma accidentului, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre o femeie de 46 de ani, împreună cu fiicele ei minore de 10 și 7 ani.

Cele trei se deplasau pe un trotuar din satul Măgdăcești, în timp ce au fost tamponate de un automobil de marca Toyota la volanul căreia se afla o tânără de 30 de ani. Potrivit Elenei Băetrău, femeia „conducea automobilul în lipsa permisului de conducere pe numele acesteia”.

Conducătoarea fiind fiind supusă testării alcoolscopice s-a stabilit că nu consumase alcool.

La moment, angajații IP Criuleni continuă documentarea cazului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: