O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc de la Botanica
Full Article 2 minutes read

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc de la Botanica

O nouă tragedie în capitală. O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 11 iulie.

Potrivit poliției capitalei, oamenii legii au fost alertați la ora 17:35 despre faptul că o minoră a căzut de la etajul 8 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei.

La fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO și grupa operativă a inspectoratului pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. Copilul, împreună cu mama, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, minora fiind lăsată pentru câteva minute fără supraveghere a urcat pe pervaz și sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

Poliția repetat vine cu un apel către părinți
-Supravegheați în permanență copiii, în special dacă locuiți la bloc;
-asigurați-vă că micuții nu au acces la geam;
-montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor

Amintim că, pe 9 iulie, doi copii de 5 și respectiv 8 ani au fost filmați în timp ce se jucau pe un pervaz situat la etajul 8 al unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Din fericire, tragedia a fost evitată, însă mama minorilor riscă să fie sancționată pentru neglijență.

Pe 8 iulie, un copil de 9 ani a căzut de la etajul unui bloc din Chișinău. Acesta a fost spitalizat. Iar pe 22 iunie, un copil de trei ani a murit, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de la Buiucani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: