(VIDEO) Doi copii au fost filmați pe pervazul unui balcon de la Ciocana. Mama riscă să fie amendată
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Doi copii au fost filmați pe pervazul unui balcon de la Ciocana. Mama riscă să fie amendată

Doi copii de 5 și respectiv 8 ani au fost filmați în timp ce se jucau pe un pervaz situat la etajul 8 al unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Imaginile au fost publicate de PRO TV Chișinău. Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat că incidentul a avut loc pe 9 iulie, iar mama minorilor riscă să fie sancționată.

PRO TV Chișinău a publicat pe 11 iulie o înregistrare video în care se vede cum doi minori se joacă la etajele superioare ale unui bloc și aruncă jucării peste geam.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat acum două zile, într-un bloc din strada Voluntarilor din sectorul Ciocana al capitalei. În urma investigațiilor s-a stabilit că unul dintre copii are 5 ani, iar altul – 8 ani. Aceștia ar locui doar cu mama, în vârstă de 32 de ani.

Angajații poliției acumulează materialele pe acest caz, fiind sesizată și Direcția protecția copilului. Mama celor doi copii ar putea fi sancționată conform art. 64 din Codul Contravențional: neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului.

Infracțiunea se sancționează cu amendă de la 450 la 750 de lei sau cu până la 25 de ore de muncă neremunerată în folosul statului.

Pe 8 iulie, un copil de 9 ani a căzut de la etajul unui bloc din Chișinău. Acesta a fost spitalizat. Iar pe 22 iunie, un copil de trei ani a murit, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc de la Buiucani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: