O fetiță de 4 ani din satul Bahmut, raionul Călărași, a dispărut de acasă. Poliția, voluntari și localnici, în căutare minorei
Full Article 1 minutes read

O fetiță de 4 ani din satul Bahmut, raionul Călărași, a dispărut de acasă. Poliția, voluntari și localnici, în căutare minorei

O minoră de 4 ani din satul Bahmut, raionul Călărași, a dispărut de acasă, în amiaza zilei de 30 octombrie. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat că oamenii legii întreprind măsuri pentru a găsi copila.

Potrivit IGP, fetița ar fi ieșit din ogradă în jurul orei 13:00 și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia.

Poliția este pe alarmă, inclusiv cu implicarea câinilor de serviciu, după ce a fost sesizată în jurul orei 18:00 despre dispariția unei fetițe de 4 ani din satul Bahmut (sectorul Gara Bahmut) din raionul Călărași”, au comunicat reprezentanții IGP.

La căutări s-au alăturat voluntari și localnici din Bahmut.

În momentul dispariției, minora era îmbrăcată în pulover violet, pantaloni negri și purta pe cap o căciulă roz. Semnalmente: părul blond, înălțimea de 60 cm și corpolență medie.

Persoanele care dețin careva informații sunt rugate să sune la Serviciul 112 sau numărul 068925500.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: