O fetiță de 9 ani, salvată din incendiu. Se afla la geam și cerea ajutor, în timp ce locuința era cuprinsă de fum
Full Article 1 minutes read

O fetiță de 9 ani, salvată din incendiu. Se afla la geam și cerea ajutor, în timp ce locuința era cuprinsă de fum

Un copil de nouă ani a fost salvat din incendiu. Cazul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de astăzi, în municipiul Chișinău, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit primelor informații, o fetiță în vârstă de nouă ani se afla la geam și cerea ajutor, iar locuința era cuprinsă de fum. La  fața locului au intervenit trei echipe de salvatori. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că de la bucătăria unui apartament de la etajul trei al blocului ieșea fum. Angajații IGSU au constatat că ușa locuinței este închisă, astfel au efectuat lucrări de deblocare a acesteia pentru a pătrunde în interior.

Copilul a fost evacuat de urgență din apartamentul inundat cu fum. În procesul de intervenție, pompierii au stabilit că fumul toxic a fost generat de la aragazul conectat.

Potrivit IGSU, fetița a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri, întrucât a suportat o intoxicație ușoară. La moment viața fetei nu este în pericol.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: