O fetiță rătăcită în capitală a fost ajutată de carabinieri, care au reușit să îi găsească locuința
Full Article 2 minutes read

O fetiță rătăcită în capitală a fost ajutată de carabinieri, care au reușit să îi găsească locuința

O fetiță de 10 ani, care s-a rătăcit în sectorul Botanica al capitalei, a fost găsită și condusă acasă de carabinieri. Cazul a avut loc în seara de 7 octombrie. 

Incidentul a fost înregistrat în jurul orei 18:00. În timpul patrulării pe bd. Dacia din capitală, angajații Direcției Regionale Centru a Inspectoratului General de Carabinieri au observat în adiacentul unei stații de așteptare o minoră fără supraveghere, care plîngea. Carabinierii s-au apropiat pentru a afla de ce este singură, iar fetița le-a spus că s-a rătăcit și nu știe cum să ajungă acasă.

Drept urmare, aceasta a fost urcată în automobilul de serviciu al oamenilor legii și datorită informațiilor descrise de minoră, a fost identificată casa în care locuiește.

Tatăl acesteia deja se afla în curte și căuta copilul. În urma discuțiilor cu acesta, s-a stabilit faptul că fetița a ieșit la plimbare cu mama și o mătușă, dar din neatenție, aceasta s-a îndepărtat de rude și le-a pierdut din vedere.

Inspectoratul General de Carabinieri recomandă, în cazul când observați persoane aflate în dificultate sau copii fără supraveghere, pentru prevenirea unei tragedii, să vă adresați la cea mai apropiată patrulă de carabinieri sau să apelați numărul 112.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: