O locuitoare din stânga Nistrului a decedat din cauza infecției COVID-19. Femeia a fost internată cu pneumonie bilaterală
Full Article 1 minutes read

O locuitoare din stânga Nistrului a decedat din cauza infecției COVID-19. Femeia a fost internată cu pneumonie bilaterală

O locuitoare din stânga Nistrului a decedat din cauza infecției COVID-19, informează portalul Первый Приднестровский. Diagnosticul a fost stabilit postmortem.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani, care a fost internată la spitalul clinic din Tiraspol cu ​​pneumonie bilaterală. Aceasta a fost plasată într-un salon împreună cu bărbat, infectat cu COVID-19. După ce s-a constat că bărbatul are coronavirus, femeia a fost transferată la altă instituție medicală, însă peste o oră aceasta a decedat.

Ulterior, rezultatele testelor au arătat că femeia era infectată cu COVID-19. Potrivit medicilor, pneumonia bilaterală a fost o complicație cauzată de coronavirus. Mai mult, femeia avea boli cronice, precum diabet și patologii cardiace.

De asemenea, șeful spitalului în care era internată femeia și șeful secției de pneumologie au fost concediați. Aceștia au fost acuzați de „neglijență și iresponsabilitate”.

Menționăm că în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 298 de cazuri de COVID-19, dintre care 18 persoane s-au însănătoșit și 2 au decedat. Potrivit ministrei Sănătății, 16 persoane din stânga Nistrului sunt infectate cu coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: