O membră Pussy Riot a dispărut, după ce apartamentul ei din Moscova a fost percheziționat
Full Article 1 minutes read

O membră Pussy Riot a dispărut, după ce apartamentul ei din Moscova a fost percheziționat

Rita Flores, membră a trupei Pussy Riot, a dispărut după ce apartamentul ei din Moscova a fost percheziționat. Informația a fost confirmată, pentru portalul holod.media, de către Olga Borisova, o altă membră a grupului.

Potrivit artistei, în dimineața zilei de 17 februarie, Rita l-a sunat pe avocatul ei Danil Berman, de pe numărul său de telefon, pentru a-i spune că apartamentul ei a fost percheziționat. Apoi la sunat din nou, de data aceasta de pe un număr necunoscut, spunându-i că i-a fost luat telefonul și că a fost reținută și dusă la departamentul de investigații Meșanskii, din Moscova. Acolo, avocatul a fost asigurat că nu o aveau pe Rita Flores. De asemenea, ea nu era nici acasă.

Danil Berman a declarat, pentru holod.media, că nu se știe de ce a fost percheziționat apartamentul clientei sale. Acesta a mai menționat că nu poate lua legătura cu Rita.

„Nu exclud ca ea să fie reținută și, ulterior, arestată pentru acuzații administrative sau penale”, a spus Berman.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: