O minoră a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat băuturi alcoolice
Full Article 1 minutes read

O minoră a ajuns la spital în stare gravă după ce a consumat băuturi alcoolice

O minoră, în vârstă de 14 ani, a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. La moment, minora se află în afara oricărui pericol, au declarat pentru NM surse din cadrul Spitalului din Șoldănești, unde a fost internată copila.  

De menționat că minora ar fi ajuns la Spitalul Raional din Șoldănești după miezul nopții. Fata a fost internată în Secția de reanimare, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. Oamenii legii au fost sesizați pe marginea acestui caz în jurul orei 00:26, anunță Poliția.

Contactat de NM, surse din cadrul spitalului au declarat că, la moment, starea copilei este în afara oricărui pericol. Aceasta a fost transferată din Secția reanimare în Secția pediatrie, unde primește tratament. „Fata se simte bine și se află în afara oricărui pericol”, au conformat pentru NM surse din cadrul SR Șoldănești.

Oamenii legii anunță că implementează setul necesar de măsuri prevăzute de legislație, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: