O moldoveancă, suspectată că a furat bijuterii în valoare de 200 de mii de euro din Franța
Full Article 2 minutes read

O moldoveancă, suspectată că a furat bijuterii în valoare de 200 de mii de euro din Franța

O moldoveancă în vârstă de 37 de ani este suspectată că a furat bijuterii în valoare de 200 de mii de euro. În bagajele acesteia au fost descoperite 910 grame de bijuterii, trei ceasuri din metal prețios, susceptibil a fi aur, şi suma de 4340 de euro, care fuseseră ascunse în cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor. Incidentul a avut loc în seara zilei de marți, 10 august, la punctul de trecere a frontierei Albița.

Aceasta s-a prezentat la sensul de ieșire din România, fiind pasageră într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în bagajele femeii au fost descoperite mai multe bijuterii și mijloace bănești.

În timpul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că femeia era suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, din Franţa.

Aceasta a declarat că a sustras bijuteriile din casa unor cetăţeni turci la care femeia fusese angajată ca menajeră, cu intenţia de a le valorifica, întrucât aceştia datorau concubinului femeii suma de 20.000 de euro.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor şi a sumelor de bani. Pe marginea acestui caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: