„O să ajutăm să iasă bine”. MAN se alătură Adunării Naționale din 21 mai
Full Article 2 minutes read

„O să ajutăm să iasă bine”. MAN se alătură Adunării Naționale din 21 mai

Partidul Mișcarea Alternativă Națională a declarat că pledează pentru vectorul european și va susține inițiativele care au acest scop. Astfel, liderul partidului Ion Ceban informează că va răspunde pozitiv la solicitarea Cancelariei de Stat în privința organizării cu titlu gratuit a Adunării Naționale „Moldova Europeană”.

„MAN consideră că integrarea europeană a Republicii Moldova trebuie să devină idee națională. MAN va propune semnarea unui pact similar celui de la Snagov. Vom oferi tot suportul necesar, ce ține de capacitățile noastre, ce ține de infrastructură și logistică. Sunt gata să particip, MAN pledează pentru vectorul european. Suntem gata și ca entitate și ca oameni să participăm. Tot ce se cere de la Primărie să prezinte în scris și o să ajutăm să iasă bine”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că Maia Sandu a anunțat că convoacă, pentru data de 21 mai, Adunarea Națională „Moldova Europeană”. Președinta a declarat că evenimentul are drept scop ca cetățenii să spună că întregii lumi că sunt europeni, iar UE este calea aleasă de ei.

Totodată, PMAN a fost deja rezervată pentru 21 mai și de Mișcare pentru Popor, de PSRM, dar și de alte organizații. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, spune că pentru a evita anumite incidente vor fi implicate instituțiile de ordine.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: