O tânără însărcinată în luna a 7-a, victima unul viol. Cazul a avut loc la Briceni
Full Article 2 minutes read

O tânără însărcinată în luna a 7-a, victima unul viol. Cazul a avut loc la Briceni

O tânără de 21 de ani, fiind însărcinată în luna a 7-a, a fost victima unui viol. Cazul a avut loc ieri, în raionul Briceni. Un bărbat necunoscut ar fi intrat în casa tinerei, unde a întreținut un raport sexual contra voinței acesteia. La scurt timp, oamenii legii au identificat și reținut făptașul.

În după-amiaza zilei de ieri, Poliția din Briceni a fost sesizată de o tânără de 21 de ani locuitoare a raionului Telenești, cu domiciliul temporar în raionul Briceni, care a anunțat că ar fi fost victima unui viol.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au stabilit că, în dimineața zilei de ieri, la domiciliul tinerei ar fi venit un bărbat necunoscut, care cu permisiunea ei a intrat în casă.

Bărbatul ar fi agresat fizic femeia și ar fi întreținut cu ea un raport sexual contrar voinței sale, victima fiind însărcinată în luna a 7-a.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, persoana bănuită a fost identificată și reținută pentru 72 de ore. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 29 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că bărbatul era băut, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0,76 mg/l.

La moment sunt întreprinse măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: