O tânără și copilul ei de o lună, răpiți de un bărbat din Anenii Noi? Apelul unei femei și precizările oamenilor legii
Full Article 2 minutes read

O tânără și copilul ei de o lună, răpiți de un bărbat din Anenii Noi? Apelul unei femei și precizările oamenilor legii

Un bărbat din Anenii Noi ar fi răpit, din spital, o tânără de 20 de ani și pe copilul ei de numai o lună. Cel puțin aceasta susține o femeie pe online, acolo unde a solicitat suportul pentru a-l identifica pe bărbat. Poliția a confirmat, pentru NewsMaker, despre înregistrarea cazului și întreprinderea unor acțiuni în acest sens. Potrivit femeii care a semnalat cazul pe online, tânăra dispărută ar face parte dintr-un grup al persoanelor care consumă droguri. Femeia presupune că și bărbatul este parte a acestuia. 

Timp de câteva zile, o femeie cere suportul cetățenilor pe rețelele de socializare pentru a găsi un bărbat care, potrivit ei, a răpit o tânără și pe copilul de o lună.

„Se caută acest individ, a răpit din spital o fată de 20 de ani cu probleme mintale care a născut și are un copil de 1 lună. Copilul este bolnav și el, a amăgit-o ca ea să refuze tratamentul pentru bebeluș. Și au dispărut toți inclusiv și bebelușul bolnav, fără urmă! Fata care a născut se află într-o sectă unde toți se droghează acolo și după au relații sexuale. Nu sunt sigură dar probabil și el face parte de acolo! Vă rog din suflet cine îl cunoaște și poate sa îmi ofere măcar ceva detalii care ne pot ajuta la căutarea lui să ne oferiți detalii în privat. Fiecare zi pentru acest copilaș poate fi ultima pentru că nu e sub nici o supraveghere, nu știm dacă mănâncă sau e schimbat sau poate plânge până leșina de plâns”, a comunicat femeia, adăugând că bărbatul este din raionul Anenii Noi.

Totodată, ea a menționat că poliția a fost anunțată despre caz.

O tânără și copilul ei de o lună, răpiți de un bărbat din Anenii Noi? Apelul unei femei și precizările oamenilor legii

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru NewsMaker că oamenii legii au înregistrat un asemenea caz și întreprind, în continuare, acțiunile de rigoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: